2015. május 25., hétfő
Termékeink
Lúgosító termékek
Élelmiszerek
Könyvek
Ajánlataink


Young pHorever - pHlush powder, 200 g (H)

C-vitamint és magnéziumot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény


A pHlush kitűnő választás, ha szeretné támogatni és fenntartani bélrendszerének működését a savasodást kiváltó táplálkozás hatásaival szemben.

Bélrendszerünk egészsége kiemelten fontos
A bélrendszer az egész test középpontja - minden szerv, mirigy, sőt még az agyunk, a szív és sejtek működése is nagymértékben függ az emésztőrendszertől. A nyugati világban a legtöbb embernek szennyezett a bélrendszere, ami viszont az emésztési funkciók gyengítését eredményezi. Ha az emésztés pH-ja nem megfelelő, akkor még a jó minőségű étel is elsavasodást okozhat. Mindaddig, amíg ez a szennyezettség nem szűnik meg, a testünk egyre gyengébb lehet.

Az elsavasodás veszélye
A legfőbb betegséget kiváltó tényezők között szerepel a szervezet elsavasodása, a túlterheltség és alultápláltság, melyek fokozatosan változtatják, gyengítik a belső környezetet. Abban az esetben, ha az elsavasodás szintje meghaladja a határértéket, betegség kialakulására számíthatunk. Minden állat, madár, hal, növény és sejt túlélése, függetlenül attól, hogy baktérium, élesztő, vagy egysejtű, az őt körülvevő élettértől, környezettől függ.

Még több jótékony tulajdonság
A magnézium és a C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, és részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Az orvosi ziliz támogatja a gasztrointesztinális egészséget, a jobb bélműködést valamint az emésztést, hozzájárul a fizikai jóléthez.
A gyömbér stimuláló és tonizáló hatású, hozzájárul a vitalitáshoz, az energikus életmód javításához és a fáradság leküzdéséhez. Jelentős antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik. Ezen kívül támogatja az emésztést, hozzájárul a normál bélrendszer működéséhez.

Hogyan alkalmazzuk?
Évente célszerű 3-4 alkalommal tisztítókúrát végezni, ezekhez javasoljuk a pHlush készítmény fogyasztását. Kapszulás formájának köszönhetően könnyen be tudja vinni a szervezetébe némi folyadék kíséretében. Adagolása napi 3x2 kapszula, amit célszerű a napi három főétkezés után bevenni. Egy általános tisztítókúra enyhe hashajtó hatással is lehet szervezetünkre, mindez csupán azt jelenti, hogy a méreganyagok a kívánt hatás szerint távoznak a szervezetből.

Kik fogyaszthatják?
A Dr. Robert Young által kifejlesztett pHlush, C-vitamint és magnéziumot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény kisgyermekek, várandósok és szoptatós anyák számára nem javasolt. Aki valamilyen komoly egészségügyi problémával küzd, vagy olyan tünetet produkál a tisztítókúra alatt, ami extrémnek számít, haladéktalanul forduljon kezelőorvosához.

Hatóanyag tartalom a napi adagban (4 g):

Mennyiség NRV*
Magnézium 210 mg 56 %
C-vitamin 74 mg 92,5 %
*NRV: felnőttekre vonatkozó napi referencia érték

További információ a termékről:
Összetevők: magnézium-oxid, nátrium-hidrogén-karbonát, aszkorbinsav, szilfakéreg, gyömbér, orvosi ziliz gyökér, Rumex crispus.
Ajánlott napi adag: 1-3 mérőkanál (4-12 g) por, vízzel elkeverve.
Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Hűvös, száraz helyen tárolja!
Nettó tömeg: 200 g

 

  beteszem a kosárba
Ár: 8 990 Ft