2017. december 12., kedd
Termékeink
Lúgosító termékek
Könyvek
Ajánlataink
Young pHorever - pHlush powder, 200 g (H)

C-vitamint, magnéziumot és gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.A pHlush kitűnő választás, ha szeretné támogatni és fenntartani bélrendszerének egészséges működését.

Bélrendszerünk egészsége kiemelten fontos
A bélrendszer az egész test középpontja - minden szerv, mirigy, sőt még az agyunk, a szív és a sejtek működése is nagymértékben függ az emésztőrendszertől. A nyugati világban a legtöbb ember bélrendszere lerakódásokkal teli, ami viszont az emésztési funkciók gyengülését eredményezi.

A legfőbb betegséget kiváltó tényezők között szerepel a szervezet túlterheltsége és alultápláltsága, melyek fokozatosan változtatják, gyengítik a belső környezetet. Ezért érdemes nekünk is nagy hangsúlyt fektetni a megfelelő táplálkozásra, hogy megelőzhessük ezeket a problémákat.

Jótékony tulajdonságok
A magnézium és a C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, és részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Továbbá a C-vitamin jelentős antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik és támogatja az immunrendszert is! A szilfakéreg továbbá nyugtatja az emésztőrendszert.

Kik fogyaszthatják?
A pHlush, C-vitamint, magnéziumot és gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény kisgyermekek, várandósok és szoptatós anyák számára nem javasolt. Aki valamilyen komoly egészségügyi problémával küzd, vagy olyan tünetet produkál a tisztítókúra alatt, ami extrémnek számít, haladéktalanul forduljon kezelőorvosához.

Hatóanyag-tartalom a napi adagban (4 g):

Mennyiség NRV*
Szilfakéreg por 486 mg -**
Gyömbér gyökér por 300 mg -**
Orvosi ziliz gyökér por 300 mg -**
Magnézium 210 mg 56 %
C-vitamin 74 mg 92,5 %
*NRV= felnőttekre vonatkozó napi referencia érték
**: nincs meghatározva NRV érték

Összetevők: savanyúságot szabályozó anyag: nátrium-hidrogén-karbonát, magnézium-oxid; szilfakéreg por; gyömbér gyökér por; orvosi ziliz gyökér por; aszkorbinsav.

Ajánlott napi adag: napi 1 alkalommal keverjünk 1 mérőkanálnyi port (4 g) egy pohárnyi (kb. 2 dl) tiszta vízhez.

Nettó tömeg: 200 g
Származási hely: EU

 

  beteszem a kosárba
Ár: 8 990 Ft